Од понедељка онлајн настава за старије разреде. Промењен календар рада.

Поштовани родитељи и ученици, обавештавамо вас да су на основу уредбе Владе Србије, донете нове мере за организацију рада, као и измене школског календара о образовно – васпитном раду за основне и средње школе у школској 2020/2021. години.

Према наведеној Уредби у периоду од 30. новембра до 18. децембра 2020. године образовно – васпитни рад организује се на следећи начин:

  • У првом циклусу основне школе (1.-4. разреда) наставља се непосредни образовно – васпитни рад према изабраном моделу организације наставе у оквиру постојећег оперативног плана рада школе;
  • У другом циклуцу основне школе (5.-8. разреда) образовно – васпитни рад оствариваће се путем наставе на даљину, уз коришћење одговарајућих платформи, односно система за управљање учењем и путем Јавном медијског сервиса Србије (РТС).

Обавештавамо вас да се прво полугодиште завршава 18. децембра 2020. године, да зимски распуст траје од 21. децембра 2020. године до 15. јануара 2021. године и да друго полугодиште почиње 18. јануара 2021. године.

Поделите ваше размишљање

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *