Стручно усавршавање: Успешно управљање одељењем

Наставници, учитељи и директорка школе присуствовали су семинару „Успешно управљање одељењем“.

Семинар је регистрован под каталошким бројем 11 код Завода за унапређивање образовања и васпитања у организацији ОШ „Стеван Сремац“ из Београда.

Предавачи Марина Копиловић – професор енглеског језика и Зоран Перишић – професор разредне наставе су кроз неколико занимљивих радионица унапредили развијање свести о потреби подстицања сарадничких навика у раду и друштвено прихватљивих модела понашања, односно комуникацијских вештина.

Учесници семинара стекли су знања и вештине о примени метода и техника рада које подразумевају слојевитост развоја различитих аспеката и образовање ученика у целини, као и за  индивидуализовани приступ настави кроз избор метода и техника рада прилагођених узрасту, потребама, интересовањима, различитим предзнањима и стиловима учења ученика, где сви могу да учествују и напредују у складу са својим способностима.

Наши наставници и учитељи су додатно оснажили капацитете за конструктивно решавање проблема дисциплине, типичних и атипичних педагошких ситуација у школи, као и за сагледавање квалитета сопственог рада кроз размену идеја.

Поделите ваше размишљање

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *