Градска општина Палилула наградила вуковце и ђаке генерације

Свечано уручење награда вуковцима и ђацима генерације палилулских основих и средњих школа, које им традиционално додељује Градска општина Палилула,  одржано је јуче у Центру за културу Влада Дивљан.

Ове године награђено је таблет рачунарима 149 носилаца Вукове дипломе, ученика основних школа, међу којима је 17 ђака генерације и 24 вуковца средњих школа од којих су пет ђаци генерације.

Међу награђеним ученицима су и вуковци наше школе Сара Ђорђевић, Душан Миљковић, Михаило Марковић, Дуња Сарић, Кристина Давидовић, Јована Кузмановић и Михаило Тодоровић.

Најбоље ученике Палилуле, наставнике, директоре школа, родитеље ученика, поздравио је председник Градске општине Палилула Мирослав Ивановић. У обраћању ученицима Ивановић је нагласио:

– Част ми је што сам данас са вама, са најбољим ученицима наше општине. Као председник општине поносан сам што Палилула има такве младе људе, који ће градити будућност ове земље. Честитам вам на постигнутом успеху. Желим вам да и у наставку школовања будете најбољи, и да не заборавите, да је знање највећа моћ и најбољи  пријатељ у сваком времену – поручио је председник општине Палилула.

У програму  посвећеном најбољим палилулским ђацима наступио је електрични гудачки квартет ‘’Dinamika music’’ који је извео музику на познате филмске теме у сопственој обради, као и основци рецитатори, ученици млађих разреда, који су на смотри рецитатора општине Палилула освојили прва места.

Поделите ваше размишљање

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *