Добро дошли драги прваци!

Почетак нове школске 2022/23. године је важан дан. У нашој школи у Вишњици 01.09.2022. године у 13 часова одржан је свечани пријем ђака првака који је започео интонирањем државне химне Републике Србије.

Речи добродошлице будућим ђацима првацима и њиховим родитељима упутила је директорка школе Лидија Савић, која је затим прочитала званично обраћање министра Бранка Ружића.  У част нове генерације ученика првог разреда са жељом да им овај дан остане у лепом сећању уприличена је свечана приредба коју су припремили њихови старији другари, одељења IV/1 и IV/2 са својим учитељима, а ученик IV/3 Илија Јовановић  је на хармоници извео сплет  кола и својим талентом одушевио све присутне.

Свечаној приредби присуствовали су и Драгослав Шолак заменик председника скупштине ГО Палилула и Дражен Барјактаревић, члан већа општине Палилула. Свим ђацима првацима, њиховим родитељима, запосленима у школи и директорки обратио се господин Драгослав Шолак речима подршке и охрабрења, рекавши да је школа Иван Милутиновић једна од бољих школа са одличним наставним кадром и директорком која је веома успешна у свом послу који обавља и да му је част што је данас управо он распоређен да посети нашу школу.

Прваци су после приредбе упознали своје учитељице Марину Васиљевић (1/1), Катарину Јовановић (1/2), Слађану Петровић (1/3) и Ивану Ивков (1/4), које су им уручиле поклоне од општине Палилула, школске ранчеве са прибором, а школа је сваког ђака првака даривала качкетима са натписом школе. Учитељице су за сваког направиле честитке добродошлице, а у учионицама где је организован час дружења и упознавања чекали су их бесплатни  уџбеници  од Фондације за младе таленте града Београда.

Фото: Драган Бугарчић

Поделите ваше размишљање

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *