Добро дошли прваци!

Почетак нове школске 2023/24. године је важан дан. У нашој школи у Вишњици 01.09.2023. године у 13 часова одржан је свечани пријем ђака првака који је започео интонирањем државне химне Републике Србије.

Речи добродошлице будућим ђацима првацима и њиховим родитељима упутила је директорка школе Лидија Савић, а затим je ученица Невена Зечевић прочитала званично обраћање министарке проф. др Славице Ђукић Дејановић намењено ђацима првацима.  У част нове генерације ученика првог разреда са жељом да им овај дан остане у лепом сећању уприличена је свечана приредба коју су припремили њихови старији другари из сва три објекта наше школе.

Свечаној приредби присуствовали су представници Градске општине Палилула.

Прваци су после приредбе упознали своје учитеље Браниславу Тришић (1/1), Далибора Јелића (1/2), Ирену Матић (1/3) и Нелу Дракулић (1/4), које су им уручиле поклоне од општине Палилула, школске ранчеве са прибором, а школа је сваког ђака првака даривала качкетима са натписом школе. Учитељице су за сваког направиле честитке добродошлице, а у учионицама где је организован час дружења и упознавања чекали су их бесплатни  уџбеници које је обезбедио Град Београд.

Поделите ваше размишљање

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *