Пројектна настава – „Кућни љубимци“

У петак, 26. маја, у дворишту наше школе у Вишњици одржан је угледни час под називом „Кућни љубимци“, који је уједно и завршни део и презентација вишенедељног пројекта свих млађих разреда из Вишњице под истим називом „Кућни љубимци“.

Ученици су вредно на часовима света око нас, природе и друштва, српског језика, ликовне и музичке културе, математике, дигиталног света, грађанског васпитања и драмско-рецитаторске секције, као и хора, у току шест недеља спремали материјале, ликовне радове (животиње од пластелина и глине, кућице за кућне љубимце од разних материјала, цртеже и слике у више техника) драматизацију адаптираног текста „Доживљаји мачка Тоше“, песме „Кућни љубимци“ и „Распевана фарма“ које је певао хор млађих разреда, док су учитељи спремали специјалан квиз на коме су учествовали одабрани ученици од 1. до 4. разреда. Час је посетила и родитељ ветеринар, а родитељи су донели и разне кућне љубимце који су учествовали на изложби.

У сјајној и ведрој атмосфери присутни родитељи, ученици свих млађих разреда, учитељи, директор школе Лидија Савић као и помоћник директора Мирјана Кривокапић, психолог школе Тамара Маринковић као и наставник Војислав Марјановић, упркос кишном времену су уживали у свим етапама часа.

Уживајте у фотографијама и видео материјалу са нашег часа!

Поделите ваше размишљање

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *