Упознајте наше генијалце!

Brainz TV је објавила прилоге о нашим ученицима у оквиру Brainz Art серијала, истичући да су, поред успешног бављења музиком и освајања бројних награда и признања, сво четворо и одлични ученици ОШ „Иван Милутиновић“.

Борис Милошевић

Борис Милошевић је изврстан ученик ОШ „Иван Милутиновић“ у Великом Селу, гаји велико интересовање према историјским романима и биографијама, шампионсу титулу на бројним међународним такмичењима однео је чак 9 пута, брилијантан виолончелиста музичке школе „Станковић“ у Београду.

Матеја Маринковић

Матеја Маринковић је изврстан ученик ОШ „Иван Милутиновић“ у Великом Селу, истакнути члан КУД-а „Прело“, гаји велуку љубав према цртању, етно певању, глуми, а своје музичко умеће показује на инструменту кавал, брилијантан је ђак музичке школе „Станковић“ у Београду.

Јована и Анђелка Гобељић

Јована и Анђелка Гобељић су изузетне ученице ОШ „Иван Милутиновић“ у Великом Селу и музичке школе “ Владимир Ђорђевић“, виртуози на виолини и флаути, чланице камерног триа „Мај“, лауреати фестивала у Убу, вицешампионке интернационалног музичког такмичења „Охридски бисери“.

Поделите ваше размишљање

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *